Cadavrul unui bărbat, găsit în râul Dâmboviţa. Ar putea fi vorba despre o persoană dată dispărută

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, sâmbătă după-amiază, pe albia râului Dâmboviţa, primele verificări indicând că ar putea fi vorba despre un bărbat a cărui dispariţie a fost semnalată la Poliţie în urmă cu peste două luni.

211 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bărbat, găsit în râul Dâmboviţa. Ar putea fi vorba despre o persoană dată dispărută

Cadavrul unui bărbat, găsit în râul Dâmboviţa. Ar putea fi vorba despre o persoană dată dispărută (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sâmbătă după-amiază, pe albia râului Dâmboviţa, în localitatea Boteni, a fost descoperit trupul neînsufleţit al unui bărbat.

La prima vedere, pe cadavru nu au fost observate urme de violenţă.

Trupul neînsufleţit urmează să fie dus la morgă pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului.

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au declarat că, în urma primelor verificări, se pare că ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, a cărui dispariţie a fost semnalată la Poliţie la începutul acestui an.

IPJ Dâmboviţa a deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a identităţii bărbatului şi a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici