Călătorii îşi vor putea depozita schiurile şi bicicletele în tren

Trenurile care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Braşov şi retur vor avea, începând de joi, câte un vagon prevăzut cu spaţii pentru biciclete sau schiuri, informează, marţi, CFR Călători.

335 afișări
Imaginea articolului Călătorii îşi vor putea depozita schiurile şi bicicletele în tren

Călătorii îşi vor putea depozita schiurile şi bicicletele în tren (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit CFR Călători, vagonul pentru biciclete şi schiuri va fi introdus permanent, în compunerea trenurilor accelerate 1745, cu plecare din Bucureşti Nord la 07.30 şi sosire în Braşov la 10.19 şi 1621, cu plecare din Braşov la 17.15 şi sosire în Bucureşti Nord la 20.25. Vagoanele speciale vor fi disponibile şi pe rutele de retur ale acestor trenuri.

Serviciul este gratuit, iar capacitatea de transport pe vagon este de opt biciclete şi de 24 perechi de schiuri, instrucţiunile de asigurare şi de depozitare ale acestora fiind afişate în vagon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici