Calea Moşilor, închisă troleibuzelor pentru lucrări la reţeaua electrică

Troleibuzele liniei 66 vor fi suspendate, iar cele ale liniilor 79 şi 86 vor circula pe trasee modificare în ambele sensuri, sâmbătă şi duminică, din cauza unor lucrări la reţeaua electrică din intersecţia Calea Moşilor cu strada Mihai Eminescu.

Urmărește
114 afișări
Imaginea articolului Calea Moşilor, închisă troleibuzelor pentru lucrări la reţeaua electrică

Calea Moşilor, închisă troleibuzelor pentru lucrări la reţeaua electrică (Imagine: ww.ratb.stfp.net)

"În vederea executării unor lucrări la reţeaua electrică de contact din intersecţia Calea Moşilor şi strada Mihai Eminescu, care vor fi efectuate sâmbătă şi duminică, se întrerupe alimentarea cu energie electrică a reţelei de troleibuze", se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Astfel, troleibuzele liniilor 79 şi 86 vor circula pe traseele de bază de la Bulevardul Basarabia, respectiv Stadionul Naţional, până la Şcoala Iancului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Bulevardul Pache Protopopescu, Bulevardul Carol I, Bulevardul Regina Elizabeta, Calea Plevnei, strada Mircea Vulcănescu până la Gara de Nord (comun cu linia 85).

Pe perioada lucrărilor, va fi reînfiinţată linia navetă 667, care va circula de la Spitalul Fundeni până în Piaţa Rosetti, pe strada Sportului, Şoseaua Colentina, Calea Moşilor, Bulevardul Carol I.

"Abonamentele valabile pe linia 66 vor fi valabile şi pe linia 667, iar cele eliberate pe liniile 79 şi 86 vor fi valabile şi pe liniile 133 şi 135 între Foişorul de Foc şi Gara de Nord", precizează sursa citată în finalul comunicatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici