Calendarul examenelor naţionale din 2024, publicat în Monitorul Oficial

Calendarul examenelor naţionale din anul şcolar 2023-2024 au fost publicate în Monitorul Oficial, a anunţat miercuri Ministerul Educaţiei.

399 afișări
Imaginea articolului Calendarul examenelor naţionale din 2024, publicat în Monitorul Oficial

Calendarul examenelor naţionale din 2024, publicat în Monitorul Oficial

„Au fost publicate, în Monitorul Oficial, metodologiile privind organizarea şi desfăşurarea: evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a 2023-2024, examenului naţional de bacalaureat 2024”, a anunţat Ministerul Educaţiei,.

Potrivit calendarelor publicate, Evaluarea Naţională va începe în 25 iunie cu proba scrisă la Limba şi literatura română şi continuă în 27 iunie cu proba scrisă la Matematică şi în 28 iunie cu cea la Limba şi literatura maternă.

Rezultatele înaintea contestaţiilor vor fi publicate în 3 iulie.

Proba scrisă la Limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat va avea loc în 1 iulie, proba obligatorie a profilului în 2 iulie, iar în 4 iulie este programată proba la alegere a profilului şi specializării. În 5 iulie este programată proba scrisă la Limba şi literatura maternă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici