Camera Deputaţilor cumpără hârtie igienică de peste 100.000 de lei

Camera Deputaţilor a publicat în ultima săptămână o serie de cereri de oferte pentru achiziţia de hârtie igienică şi prosoape de hârtie, substanţe antiseptice şi dezinfectante, prelungitoare cu protecţie specială, precum şi achiziţia de steaguri.

14 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor cumpără hârtie igienică de peste 100.000 de lei

Camera Deputaţilor cumpără hârtie igienică de peste 100.000 de lei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform cererilor de ofertă, valoarea estimată a contractului pentru achiziţia de hârtie igienică şi prosoape de hârtie este de 110.191 lei, iar cea pentru prelungitoarele cu protecţie este de 25.210 lei. Ofertele pot fi depuse până luni, la ora 16.00, urmând a fi deschise marţi dimineaţă.

De asemenea, Camere Deputaţilor intenţionează să achiziţioneze şi substanţe antiseptice şi dezinfectante, valoarea estimată a contractului fiind de 27.731 lei, iar termenul de depunere a ofertelor fiind 12 mai.

Tot până în 12 mai pot fi depuse şi ofertele pentru achiziţionarea de steaguri de către Camera Deputaţilor, valoarea estimată fiind de 37.815 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici