CAMION încărcat cu batoane de ciocolată, în flăcări pe un drum naţional. Circulaţia, BLOCATĂ

Pompierii intervin, duminică noaptea, pe Drumul Naţional 7, în zona localităţii Morăreşti, judeţul Argeş, unde un camion care transporta batoane de ciocolată a luat foc în timpul mersului. Traficul în zonă a fost blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1035 afișări
Imaginea articolului CAMION încărcat cu batoane de ciocolată, în flăcări pe un drum naţional. Circulaţia, BLOCATĂ

Camion încărcat cu batoane de ciocolată, în flăcări

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii intervin cu două echipaje pe DN 7, în apropiere de Morăreşti, unde un camion a luat foc.

“Camionul a luat foc în timpul mersului. Nu ştim deocamdată cauza”, a declarat Epure.

Camionul era încărcat cu batoane de ciocolată.

Traficul în zona producerii incendiului este blocat, pentru a permite echipajelor să intervină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici