Campania de vaccinare anti COVID-19 începe şi în judeţul Hunedoara

  • Un medic ATI de la Spitalul Judeţean Deva este prima persoană care a fost vaccinată anti-Covid în judeţul Hunedoara.
  • În prima etapă a campaniei de vaccinare din judeţ, care a început miercuri, vor fi imunizate aproximativ 900 de persoane.
1257 afișări
Imaginea articolului Campania de vaccinare anti COVID-19 începe şi în judeţul Hunedoara

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Hunedoara, campania de vaccinare în judeţ a început miercuri dimineaţa.

În prima etapă a campaniei vor fi vaccinate aproximativ 900 de persoane, iar prima persoană imunizată din judeţ a fost Silviu Roşu, medic ATI din cadrul Spitalului Judeţean Deva.

Prefectura Hunedoara anunţă că personalul medical înscris voluntar pe liste va fi vaccinat în prima etapă a campaniei de vaccinare.

Au fost amenajate în judeţ centre de vaccinare în următoarele localităţi: Deva, Hunedoara, Petroşani, Vulcan, Lupeni, Orăştie, Brad, Simeria, Haţeg şi Zam.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici