Campanie umanitară. Bătrânii şi copii aflaţi în izolare, sau cu restricţii de deplasare, număr la care pot suna pentru ajutor

Mihai Căldăraru, directorul unui ONG şi jurnalist care s-a dedicat cauzelor nobile, anunţă că organizaţia sa primeşte apeluri telefonice de la persoane care nu se pot îngriji singure.

515 afișări
Imaginea articolului Campanie umanitară. Bătrânii şi copii aflaţi în izolare, sau cu restricţii de deplasare, număr la care pot suna pentru ajutor

Campanie umanitară. Bătrânii şi copii aflaţi în izolare, sau cu restricţii de deplasare, pot suna dacă au nevoie de ajutor

Astfel, bătrânii şi copii aflaţi în izolare sau cu restricţii de deplasare şi persoanele cu dizabilităţi pot suna la numărul de telefon 0729.733.333 la care vor răspunde voluntarii AEDOPS.

Campania Umanitară “Astăzi Tu Dăruieşti!” îşi propune să ofere ajutor celor care au posibilităţi reduse de a-şi asigura traiul curent, în condiţii de imobilizare, izolare sau dizabilităţi fizice. 

Organizatorii invită şi la voluntariat, dar şi la donaţii. 

„Vom strânge alimente neperisabile (orez, ulei, zahăr, făină, mălai, paste, conserve, dulciuri) şi produse de igienă (detergent manual, săpun, hârtie igenică) pentru semenii noştri care au nevoie de o mână de ajutor. În cazul în care aveţi un ARAGAZ sau un FRIGIDER funcţional de donat vă rugăm să ne anunţaţi, ştim câteva familii la care le-ar prinde tare bine aceste electrocasnice”, transmite jurnalistul Mihai Căldăraru, coordonatorul proiectului.

Voluntarii, partenerii sau donatorii pot scrie un email la dgaspcromania.ro@gmail.com sau pot să sune la numărul de telefon 0729.733.333, dar şi să încurajeze cu share postările despre campanie, „pentru ca această oportunitate să ajungă la cât mai mulţi oameni!”, menţionează Mihai Căldăraru.

Organizaţia AEDOPS, aflată în subordinea Asociatiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, precizează că utilizează toate măsurile de prevenţie a răspândirii virusului COVID-19 şi de protecţie a voluntarilor implicaţi în acestă campanie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici