Câmpeanu: S-a promulgat legea şi o iau ca atare

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a refuzat să comenteze decizia preşedintelui de promulgarea a legii de majorare a salariilor profesorilor, spunând însă că o ia ca atare, iar în zilele următoare se aşteaptă la cereri de creşteri salariale şi din partea celorlalte categorii de bugetari.

16 afișări
Imaginea articolului Câmpeanu: S-a promulgat legea şi o iau ca atare

Câmpeanu: S-a promulgat legea şi o iau ca atare

"Nu o comentez în niciun fel. Este voinţa preşedintelui. Aşteptăm publicarea în Monitorul Oficial. Punctul de vedere al Guvernului a fost exprimat de primul-ministru", a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul Mariana Câmpeanu.

Mariana Câmpeanu a respins informaţiile potrivit cărora ar fi susţinut că Guvernul pregăteşte o ordonanţă pentru anularea legii salarizării profesorilor.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că a promulgat legea de mărire cu 50 la sută a salariilor din educaţie, de la 1 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici