Când începe Evaluarea Naţională. Calendarul examenelor 2020

  • Evaluarea Naţională începe pe 15 iunie cu proba scrisă la Limba Română
  • Afişarea rezultatelor de la Evaluarea Naţională se va face pe 22 iunie
  • Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi
2677 afișări
Imaginea articolului Când începe Evaluarea Naţională. Calendarul examenelor 2020

Când începe Evaluarea Naţională. Calendarul examenelor 2020

Evaluarea Naţională începe în data de 15 iunie, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română, se arată într-un document obţinut de Edupedu.ro. Pe 17 iunie are loc proba scrisă la matematică, iar pe 18 iunie va fi proba scrisă la limba maternă.

Potrivit documentului, în calendarul evaluării va avea o singură modificare şi anume ora la care se vor afişa rezultatele.

Actul normativ la care lucrează Ministerul Educaţiei prevede că rezultatele de la Evaluarea Naţională 2020 vor fi publicate pe 22 iunie până la ora 14:00. Calendarul iniţial prevedea afişarea rezultatelor înaintea contestaţiilor, până la ora 12:00.

Cei care sunt nemulţumiţi de rezultat vor putea depune contestaţii între orele 16.00-21.00. Soluţionarea contestaţiilor depuse se va face între 23-26 iunie, iar rezultatele finale se vor afişa pe 27 iunie.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici