Când legea este doar pentru cetăţeni: O maşină de Poliţie a fost filmată în timp ce circula pe contrasens

  • O autospecială de Poliţie a fost filmată în timp ce circula pe contrasens la ieşirea din oraşul Tecuci.
  • Autospeciala nu avea semnalele luminoase pornite, iar comandanţii Poliţiei Galaţi au solicitat o anchetă.
  • UPDATE: Poliţistul din Galaţi, prins pe contrasens la volanul autospecialei de serviciu, a fost identificat.
1240 afișări
Imaginea articolului Când legea este doar pentru cetăţeni: O maşină de Poliţie a fost filmată în timp ce circula pe contrasens

Când legea este doar pentru cetăţeni: O maşină de Poliţie a fost filmată în timp ce circula pe contrasens

UPDATE: Poliţistul din Galaţi, prins pe contrasens la volanul autospecialei de serviciu, a fost identificat. Citeşte aici: Pedeapsa primită pentru încălcarea legii.

Autospeciala de Poliţie a fost filmată cu camera montată la bordul altei maşini. Ulterior, imaginile au ajuns pe Facebook, iar şefii Poliţiei au comandat o anchetă pentru a se afla în ce împrejurări s-a produs incidentul.

„Au fost dispuse verificări”, au confirmat reprezentanţii IPJ Galaţi, la solicitarea Mediafax.

Comandanţii Poliţiei vor să afle cine a fost la volan şi când s-a produs incidentul. Dacă va fi găsit vinovat, poliţistul aflat la volan riscă să fie sancţionat conform Codului Rutier şi regulamentului intern al Poliţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici