Când vom putea renunţa la purtarea măştii în spaţii deschise? Ministrul Sănătăţii, despre data propusă de Florin Cîţu

  • Premierul Florin Cîţu a făcut declaraţii cu privire la renunţarea la purtarea măştii de protecţie în aer liber.
  • O decizie de renunţare la masca de protecţie în spaţii deschise ar putea fi luată pentru 1 august 2021.
  • Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii, spune că „depinde unde se renunţă” la mască.
3860 afișări
Imaginea articolului Când vom putea renunţa la purtarea măştii în spaţii deschise? Ministrul Sănătăţii, despre data propusă de Florin Cîţu

Când vom putea renunţa la mască în aer liber?

Ioana Mihăilă a spus, miercuri seara, la TVR 1, întrebată despre termenul de 1 august, dorit de premier pentru renunţarea la masca de protecţie, că „depinde unde renunţăm la mască”.

„Încurajez şi eu renunţarea la mască în anumite condiţii, în afara spaţiilor închise, în locurile care nu sunt aglomerate şi pentru aceste zone termenul de 1 august cred că este fezabil”, afirmă ministrul Sănătăţii.

CITEŞTE AICI: Obligaţia de a purta mască la birou ar putea fi eliminată la 1 iunie. Ministrul Sănătăţii: „O idee fezabilă”

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, miercuri, dacă ar putea fi luată decizia renunţării la mască în oraşe, din 1 iunie, şi a răspuns: „Deocamdată nu. Aş aştepta 1 august pentru acest lucru. Depinde cum se mişcă lucrurile, dar aş vrea să ne uităm la 1 august pentru renunţarea la purtatul măştii”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici