Cântăreţ de muzică populară, înşelat de un bărbat cunoscut în lumea interlopă din Ploieşti

Cântăreţul de muzică populară Tinu Vereşezan a depus plângere la Poliţia Română, acuzând că i-a vândut unui bărbat cunoscut în lumea interlopă din Ploieşti o maşină pentru care nu a primit toţi banii, autoturismul, un BMW X6, fiind luat, vineri, în custodie de poliţişti.

1603 afișări
Imaginea articolului Cântăreţ de muzică populară, înşelat de un bărbat cunoscut în lumea interlopă din Ploieşti

Cântăreţ de muzică populară, înşelat de un bărbat cunoscut în lumea interlopă din Ploieşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Radu Dan, lucrătorii din cadrul Poliţiei Române, împreună cu cei de la IPJ Prahova, au ridicat şi au luat în custodie, vineri, un autoturism marca BMW X 6, care face obiectul unei plângeri penale depuse de către Tinu Vereşezan la Poliţia Română.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că Tinu Vereşezan a reclamat că a vândut automobilul de lux unui bărbat cunoscut drept unul dintre liderii lumii interlope din Ploieşti, iar acesta, după ce a plătit un avans pentru maşină, a refuzat să achite şi restul de bani.

Autovehiculul BMW X 6 a fost condus, în ultima perioadă, de către Sandu Zamfir, cunoscut în lumea interlopă din Ploieşti ca "Austrianu".

Zamfir se află în atenţia poliţiştilor şi a fost cercetat, de-a lungul timpului, pentru mai multe fapte penale, printre care înşelăciune şi şantaj.

De numele lui Sandu Zamfir este legată şi arestarea judecătorului Dumitru Rebegea, de la secţia penală a Tribunalului Prahova, care în noiembrie 2009 a fost reţinut de DNA şi apoi arestat preventiv pentru că ar fi luat mită pentru a elibera două persoane cunoscute ca făcând parte din lumea interlopă, una dintre acestea fiind chiar Sandu Zamfir, care, conform acuzaţiilor procurorilor, i-ar fi dat judecătorului, pentru a-l elibera, 36.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici