Capitala, inundată. ApaNova intervine cu 15 hidrocurăţitoare, 17 autoutilitare şi 16 echipamente de pompare

Apa Nova, furnizorul de servicii de apă şi canalizare pentru Bucureşti, intervine, marţi, cu 15 hidrocurăţitoare, 17 autoutilitare, 16 echipamente de pompare şi un personal format din 126 specialişti, anunţă compania.

987 afișări
Imaginea articolului Capitala, inundată. ApaNova intervine cu 15 hidrocurăţitoare, 17 autoutilitare şi 16 echipamente de pompare

Capitala, inundată. ApaNova intervine cu 15 hidrocurăţitoare, 17 autoutilitare şi 16 echipamente de pompare

Capitala, sub ape, marţi după-amiază.

„Având în vedere avertizările meteorologice emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie azi, 14.06.2021, respectiv Cod Portocaliu, pentru Municipiul Bucureşti, care previzionează pentru Capitală ploi în cantitate de peste 20 - 25 l/mp, vor conduce la acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale oraşului. Compania Apa Nova, furnizorul de servicii de apă şi canalizare pentru Municipiul Bucureşti, intervine cu 15 hidrocurăţitoare, 17 autoutilitare, 16 echipamente de pompare şi un personal format din 126 specialişti”, potrivit unui comunicat de presă.

Compania precizează că eEchipele sunt amplasate preventiv în teren în zonele cu potenţial risc de acumulare.

„De asemenea, Apa Nova colaborează în toată această perioadă cu Poliţia Rutieră, Administraţia Străzilor şi Societatea de Transport Bucureşti, în scopul minimizării impactului evenimentului pluviometric asupra locuitorilor Capitalei. Echipe ale Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti monitorizează, atât video cât şi în teren, incidentele apărute din cauza fenomenelor meteo şi informează instituţiile abilitate pentru remedierea acestora”, se mai arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
apa nova,
furtună,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici