Căpitanul unei nave aflată sub pavilion Panama a făcut infarct. A intervenit o navă a ARSVOM

O navă a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a intervenit luni după-amiaza la o navă aflată sub pavilion Panama, al cărei căpitan a suferit un infarct.

257 afișări
Imaginea articolului Căpitanul unei nave aflată sub pavilion Panama a făcut infarct. A intervenit o navă a ARSVOM

Sursa foto: Facebook / Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, Constanţa

Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare a fost solicitată să intervină pentru o operaţiune Medevac luni, în jurul orei 18.05.

La bordul navei VYSSOS, aflată sub pavilion Panama, căpitanul navei, un cetăţean de naţionalitate greacă, a suferit un infarct.

Pentru preluarea bolnavului, nava Sar Phoenix s-a deplasat în rada interioară a Portului Constanţa.

Victima a fost preluată la bordul navei Sar Phoenix şi predată în condiţii de siguranţă, în stare stabilă, unei echipaj al Ambulanţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici