Capul femeii violate, ucise şi tranşate de Florin Mînzăraru a fost găsit în râul Argeş

Capul uman găsit, vineri, în albia râului Argeş este al femeii violate, ucise şi tranşate de către Florin Mînzăraru, spun surse din Poliţie. Capul a fost găsit lângă podul de la Ioneşti, aproape de perimetrele unde au fost identificate mâna şi piciorul stâng ale Iulianei Neblea, de 36 de ani, din comuna Valea Mare, judeţul Dâmboviţa.

984 afișări
Imaginea articolului Capul femeii violate, ucise şi tranşate de Florin Mînzăraru a fost găsit în râul Argeş

Cap uman care se presupune că ar fi al femeii violate, ucise şi tranşate a fost găsit în râul Argeş (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

Capul femeii urmează să fie ridicat pentru expertizare criminalistică, poliţiştii continuând căutările părţilor lipsă din trupul secţionat al femeii pe râul Argeş, în judeţele Dâmboviţa şi Argeş.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, capul a fost descoperit în sectorul dâmboviţean al râului Argeş şi a fost ridicat de către anchetatori.

"Capul a fost găsit de poliţiştii dâmboviţeni, la 500 de metri în aval de podul de la Ionesti, aproape de zona unde a fost descoperită şi o mână, în albia râului. Poliţiştii sunt la faţa locului, iar căutările continuă pentru găsirea pentru găsirea părţilor lipsă din trupul secţionat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Tot vineri, anchetatorii fac percheziţii în apartamentul din Topoloveni al lui Florin Mînzăraru, care a recunoscut că a violat, ucis şi tranşat-o pe femeia al cărei cadavru a fost găsit, fără cap şi membre, în râul Argeş, percheziţiile având loc în prezenţa bărbatului.

Potrivit anchetatorilor, după ce şi-a recunoscut fapta, Florin Mînzăraru, arestat preventiv pentru 29 de zile, a precizat că a întreţinut relaţii sexuale cu victima, care ar fi fost acceptate de către aceasta, după care a ucis-o, tranşând cadavrul în cada apartamentului său din oraşul argeşean Topoloveni.

Florin Mînzăraru, care a recunoscut că a violat, ucis şi tranşat-o pe femeia al cărei cadavru a fost găsit, fără cap şi membre, în râul Argeş, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, joi seară, printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor, fiind acuzat de omor deosebit de grav, tâlhărie şi profanare de morminte.

Potrivit unor surse judiciare, Mînzăraru a descris împrejurările în care a ucis-o pe femeia de 36 de ani pe care o luase cu maşina la ocazie. El a precizat că a tranşat cadavrul în cada apartamentului său din Topoloveni.

Iniţial, Mînzăraru a refuzat să-şi recunoască fapta, însă acesta a cedat în timp ce, de faţă cu el, anchetatorii îi percheziţionau locuinţa din Leordeni. La poarta locuinţei se adunaseră, în timpul percheziţiei, o mulţime de săteni, care îl huiduiau pe Mînzăraru şi cereau, în cazul său, pedeapsa cu moartea.

Cadavrul victimei, fără cap, mâini şi picioare, a fost găsit de un cioban, sâmbătă, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, satul Ioneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici