Capul unui bărbat, găsit la o stână din Timiş

Capul unui bărbat a fost găsit la o stână din localitatea Ghilad, din judeţul Timiş, poliţiştii fiind anunţaţi de un cioban, iar criminaliştii au stabilit în urma cercetărilor că decesul persoanei s-a produs în urmă cu câteva săptămâni, nefiind exclusă ipoteza unei crime.

475 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, a declarat, vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi de un cioban din zona localităţii Ghilad care a descoperit capul unui bărbat.

Potrivit acestuia, la faţa locului s-a deplasat o echipă de criminalişti, care a prelevat bucata de cadavru şi încearcă să stabilească identitatea persoanei.

Conform anchetatorilor, capul era desfigurat şi a fost adus la stână de un câine al ciobanului.

Potrivit surselor citate, în urma investigaţiilor, criminaliştii au stabilit că bărbatul a murit cu câteva săptămâni înainte de găsirea fragmentului de cadavru, iar anchetatorii nu exclud varianta unei crime, urmată de tranşarea cadavrului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici