Carambol pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Patru accidente în lanţ, fără victime, dar soldate cu avarierea a 15 maşini au avut loc, duminică după-amiază, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul de circulaţie spre Capitală.

56 afișări

Potrivit comisarului şef Emilian Buican, şeful Poliţiei Rutiere A1, în carambolul de la kilometrul 14 al autostrăzii au fost implicate patru maşini, la kilometrul 16 au fost implicate cinci autovehicule, iar la kilometrii 18 şi 19 câte trei autoturisme.

Poliţiştii confirmă că accidentele în lanţ au fost provocate de neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, cu ploaie şi carosabil umed, dar şi de faptul că şoferii nu au păstrat faţă de maşina dinaintea lor distanţa necesară evitării coliziunii în caz de frânare.

Buican a mai precizat că în urma coliziunilor nu există victime, iar traficul rutier pe "A1" în zonele unde au avut loc coliziunile se desfăşoară normal, autoturismele tamponate fiind direcţionate pe banda de urgenţă pentru a nu încurca circulaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici