Carantină în Craiova, la firma de închirieri auto la care a apelat italianul infectat cu coronavirus / Un medic va fi, de asemenea, izolat

  • Angajaţii firmei din Craiova de la care a închiriat maşină italianul bolnav de coronavirus sunt în carantină într-un spaţiu special.
  • De asemenea, un medic din Rimini aflat la Craiova, care a avut contacte cu italianul bolnav, a informat autorităţile şi va ajunge şi el în carantină.
2097 afișări
Imaginea articolului Carantină în Craiova, la firma de închirieri auto la care a apelat italianul infectat cu coronavirus / Un medic va fi, de asemenea, izolat

Carantină în Craiova, la firma de închirieri auto la care a apelat italianul infectat cu coronavirus / Un medic va fi, de asemenea, izolat

Reprezentanţii DSP Dolj au declarat, pentru MEDIAFAX, că 2 angajaţi ai firmei din Craiova care au intrat în contact direct cu italianul infectat cu coronavirus au fost duşi într-un spaţiu special amendajat din oraş, în carantină.

Tot acolo va ajunge, miercuri, şi un medic din Rimini, zonă de unde provine şi italianul bolnav.

Surse medicale spun că medicul din Rimini aflat la Craiova a avut contacte cu italianul bolnav şi a anunţat autorităţile despre acest lucru.

189 de persoane care au ajuns în judeţul Dolj, din zone de risc din Italia, în ultimele zile, sunt izolate acasă. De asemenea, 5 persoane sunt în carantină într-un spaţiu din Craiova, unde vor ajunge şi 44 de pasageri care au călătorit în avion alături de italianul infectat pe drumul Bologna –Craiova şi retur.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici