Caraş-Severin: Două surori au fost răpite. Una dintre fete a fost găsită moartă

Două surori în vârstă de 14 şi 17 ani din Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, au fost date dispărute, duminică seară, una dintre ele fiind găsită moartă, luni, ucisă cel mai probabil cu un cuţit, iar cea de-a doua este rănită, fiind dusă la spital, în acest caz fiind reţinut un suspect.

4854 afișări
Imaginea articolului Caraş-Severin: Două surori au fost răpite. Una dintre fete a fost găsită moartă

Caraş-Severin: Două fete de 14 şi 17 ani date dispărute. Una a fost găsită moartă, cealaltă e rănită

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, cele două surori au fost date dispărute duminică seară, de către mama lor.

Conform sursei citate, cele două fete au fost căutate apoi de poliţişti de frontieră şi jandarmi, fiind identificat un bărbat de 35 de ani care mergea pe un scuter şi care le-a spus oamenilor legii că este în căutarea unei persoane. Poliţiştii au observat că bărbatul avea la el un cuţit pe care erau pete de sânge. De asemenea, el avea o tăietură la mână.

Bărbatul a fost dus la Poliţie, iar la audieri a recunoscut că le luase pe cele două surori din Oraviţa, cu scuterul, ducându-le într-o altă localitate, unde le-a agresat. Luni dimineaţă, poliţiştii au mers la locul indicat de către bărbat, unde au găsit-o moartă pe fata de 14 ani. Sora acesteia, în vârstă de 17 ani, era rănită grav, fiind dusă iniţial la spitalul din Oraviţa, apoi transferată la Spitalul Judeţean din Reşiţa.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin a precizat că bărbatul le cunoştea pe cele două fete şi că ar fi avut o relaţie cu sora mai mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici