Caraş Severin: Trei cetăţeni olandezi, surprinşi de o avalanşă. Unul dintre ei a murit

Trei cetăţeni olandezi au fost surprinşi luni de o avalanşă, în timp ce se aflau într-o expediţie montană pe Vârful Căleanu din Munţii Ţarcu. Unul dintre ei, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit decedat sub zăpadă şi transportat la spital cu elicopterul.

702 afișări
Imaginea articolului Caraş Severin: Trei cetăţeni olandezi, surprinşi de o avalanşă. Unul dintre ei a murit

Caraş Severin: Trei cetăţeni olandezi, surprinşi de o avalanşă. Unul dintre ei a murit

Poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi luni că la Centrul de Primiri Urgenţe al spitalului municipal a fost adusă o persoană decedată, care ar fi fost surprinsă de o avalanşă.

Ulterior, evenimentul a fost sesizat şi prin 112, de către un bărbat.

„Din primele verificări s-a stabilit că astăzi, în timp ce se aflau într-o expediţie montană pe Vârful Căleanu din Munţii Ţarcu, 3 cetăţeni olandezi ar fi fost surprinşi de o avalanşă, unul dintre ei, în vârstă de 44 de ani, fiind găsit decedat sub zăpadă şi transportat la spital cu elicopterul”, anunţă IPJ Caraş Severin.

Cadavrul bărbatului a fost depus la morga spitalului, urmând a se efectua necropsia în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici