Caraş-Severin: Trei români, cercetaţi după ce au ajutat şase indieni să treacă ilegal graniţa

  • Trei români, doi bărbaţi şi o femeie, sunt cercetaţi de poliţişti pentru trafic de migranţi, după ce au fost prinşi în timp ce ajutau şase cetăţeni din India să treacă ilegal graniţa.
  • n urma verificărilor, s-a stabilit că persoanele descoperite sunt cetăţeni din India, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani
245 afișări
Imaginea articolului Caraş-Severin: Trei români, cercetaţi după ce au ajutat şase indieni să treacă ilegal graniţa

Caraş-Severin: Trei români, cercetaţi după ce au ajutat şase indieni să treacă ilegal graniţa

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, poliţiştii din Oraviţa au oprit pe raza localităţii Goruia, judeţul Caraş Severin, o maşină condusă de o femeie din judeţul Alba. La scurt timp, poliţiştii au oprit un alt autovehicul în care se aflau doi români din Hunedoara, dar şi şase cetăţeni străini, cinci bărbaţi şi o femeie, fără documente de identitate asupra lor.

Toţi au fost duşi la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma verificărilor, s-a stabilit că persoanele descoperite sunt cetăţeni din India, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că cetăţenii români intenţionau să îi ajute pe cei şase indieni în încercarea lor de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Cei trei români sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, iar indienii pentru trecerea frauduloasă a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici