Cărbunaru: MAI şi-a suplimentat efectivele şi programul de lucru la paşapoarte

Ministerul de Interne şi-a suplimentat efectivele şi programul de lucru la centrele de emitere a paşapoartelor, astfel încât să evite pe cât posibil aglomeraţiile, a anunţat, miercuri, după şedinţa de guvern, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

389 afișări
Imaginea articolului Cărbunaru: MAI şi-a suplimentat efectivele şi programul de lucru la paşapoarte

Cărbunaru: MAI şi-a suplimentat efectivele şi programul de lucru la paşapoarte

„Cunosc interesul presei faţă de capacitatea Ministerului Afacerilor Interne de a gestiona creşterea din ultimele zile pentru emiterea de noi documente de călătorie.

Sigur, este un drept legal al oricărui cetăţean român şi pentru a veni în întâmpinarea ă acestui interes de a obţine paşapoarte de călătorie, Ministerul de Interne şi-a suplimentat efectivele şi programul de lucru, astfel încât să evite pe cât posibil aglomeraţiile şi să poată emite, într-un ritm cât mai aproape de necesitate, documentele de călătorie. Evident, este o datorie a instituţiilor statului de a gestiona cu responsabilitate şi astfel de momente”, spune purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

PSD i-a cerut, miercuri, ministrului de Interne, Lucian Bode, să suplimenteze resursele şi să înfiinţeze mai multe centre prentru preluarea cererilor de eliberare de paşapoarte.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici