Care e culmea alcoolemiei la volan? Un şofer a speriat şi etilotestul. Avea şi permisul suspendat

  • Un şofer din Galaţi a fost prins de poliţişti la volan deşi se afla în coma alcoolică.
  • Bărbatul a suflat în etilotest, iar rezultatul a fost incredibil: 2,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Poliţiştii au verificat baza de date şi au aflat că şoferul avea permisul suspendat.
13209 afișări
Imaginea articolului Care e culmea alcoolemiei la volan? Un şofer a speriat şi etilotestul. Avea şi permisul suspendat

Care e culmea alcoolemiei la volan? Un şofer a speriat şi etilotestul. Avea şi permisul suspendat

Un bărbat de 46 de ani a fost oprit de poliţişti în timp ce se afla pe un bulevard din oraşul Galaţi.
 
După ce l-au verificat în baza de date, agenţii au aflat că şoferul nu avea dreptul să se afle la volan, permisul de conducere al acestuia fiind reţinut. O surpriză şi mai mare au avut poliţiştii când l-au verificat pe bărbat cu etilotestul. Conform rezultatului, bărbatul aflat la volan se afla în comă alcoolică.
 
„La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 21.50, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Galaţi, a condus autoturismul pe strada Oţelarilor, fiind oprit în trafic, de poliţişti, pentru control. Cu ocazia verificării documentelor, s-a constatat că bărbatul posedă permis de conducere dar, în bazele de date, figurează ca fiind reţinut.Mai mult, fiind testat alcoolscopic, acesta a prezentat valoarea de 2,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care poliţiştii l-au condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice şi a stabilirii alcoolemiei”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Pentru isprava sa, bărbatului i s-a întocmit dosar penal. El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici