Carmen Dan: Şefii Casei de Pensii a MAI m-au informat că pensiile vor fi primite înainte de Paşte

Carmen Dan precizează, sâmbătă, pe Facebook, că a fost informată de conducerea Casei de Pensii a MAI că pensiile vor fi primite înainte de Paşte. Astfel, cei care au conturi bancare vor primi pensia pe 5 aprilie, iar ceilalţii vor primi în funcţie de livrările făcute de Poşta Română.

1781 afișări
Imaginea articolului Carmen Dan: Şefii Casei de Pensii a MAI m-au informat că pensiile vor fi primite înainte de Paşte

Carmen Dan: Şefii Casei de Pensii a MAI m-au informat că pensiile vor fi primite înainte de Paşte

Ministrul Afacerilor Interne a scris, pe Facebook, că în ultima perioadă a primit mai multe mesaje de la foste cadre active ale Ministerului Afacerilor Interne în care se reclama faptul că taloanele de pensie aferente lunilor ianuarie, februarie şi martie ale anului în curs încă nu au fost primite.

"După cum ştiti, numărul de pensionări din ultimul an a fost mult mai mare faţă de cel obişnuit, lucru care a dus la o schimbare majoră în ceea ce priveşte procedura de distribuire a taloanelor de pensie în acest prim trimestru din 2018. Dacă anul trecut s-a procedat, în condiţiile legii, la achiziţia directă a serviciilor de imprimare şi împachetare a plicurilor, în 2018 a fost necesară conform legislatiei in vigoare, o alta procedură de achiziţie a acestor servicii, din cauza numărului considerabil mai mare de pensionari. Aceasta licitaţie a fost realizată în luna ianuarie, imediat dupa alocarea bugetară", scrie Carmen Dan.

Firma declarată câştigătoare a licitaţiei organizată de către Casa de Pensii, MAI a trimis toate taloanele la Poşta Română ca să fie distribuite către titulari.

"Aşadar, în prezent, depinde de Poşta Română cât de repede vor fi distribuite taloanele! Ministerul Afacerilor Interne ţine legătura cu Poşta şi cu firma câştigătoare a licitaţiei ca totul să se urgenteze. De asemenea, este important de precizat că în toată această perioadă, Casa de Pensii MAI a eliberat şi eliberează în continuare adeverinţe la solicitarea pensionarilor. Aşa cum am fost informată de către conducerea Casei de Pensii a MAI, pensiile vor fi primite înainte de sărbătorile de Paşte, după cum urmează: cei care au conturi bancare vor primi pensia în data de 5 aprilie, iar ceilalţii vor primi în funcţie de livrările făcute de Poşta Română", concluzionează Carmen Dan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici