Carmen te invită să te cazezi într-o căsuţă de ”hobbit” în judeţul Neamţ: locul pare desprins din Lord of The Rings

  • În comuna Dobreni, din judeţul Neamţ, Carmen şi Ionuţ Buta au construit un sat cu patru case săpate jumatate în pământ
  • În cele patru căsuţe se pot caza 2 sau 4 persoane, iar preţurile sunt cuprinse între 250 şi 400 de lei, pe noapte.
  • Dacă nu prinzi un loc de cazare să ştii că poţi să şi vizitezi satul de marţi până duminică, iar biletul de intrare costă 15 lei.
1330 afișări

Cu siguranţă îţi aminteşti de satul Hobbiţilor din trilogia Lord of The Rings. În comuna Dobreni, din judeţul Neamţ, te poţi caza într-o casă asemănătoare cu cea din film. Carmen şi Ionuţ Buta au construit satul şi spun că nu s-au inspirat doar din povestea hobiţilor ci şi din aşezările în care trăiau geţii.

Cei doi au investit peste 200.000 de euro şi au încercat să folosească doar materiale naturale: casele sunt din lemn şi pereţi din lut. Au început să primească clienţi de la începutul anului, iar acum au rezervări inclusiv pentru noiembrie.

”Iluminatul se face cu opaiţ sau la lumânare, iar încălzirea este dată de sobe. În preţul camerei este inclus micul dejun, accesul nelimitat la saună şi ciubăr. Poţi să stai şi la 3 noaptea, sunt toate luminiţele aprinse în sătuc, cu stelele deasupra e unic. Pot să facă plimbări cu trăsura, trasă de măgăruşi”, a declarat Carmen Mihaela Buta, proprietară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici