Cârstea va contesta în instanţă demiterea sa din funcţia de director al ALPAB

Virgil Cârstea susţine că, după ce va primi decizia de demitere din funcţia de director al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) în "formă oficială", o va ataca în faţa instanţei de contencios administrativ.

47 afișări
Imaginea articolului Cârstea va contesta în instanţă demiterea sa din funcţia de director al ALPAB

Cârstea va contesta în instanţă demiterea sa din funcţia de director al ALPAB (Imagine: Mediafax Foto)

Acesta a precizat că va contesta decizia în instanţă deoarece "a avut la bază raportul unei comisii de disciplină obediente şi abuzive".

Cârstea a declarat, pentru MEDIAFAX, că respectă decizia primarului general Sorin Oprescu de demitere a sa din funcţia de director al ALPAB, deoarece "în mod evident" edilul şef al Capitalei nu doreşte ca el să facă parte din echipa acestuia de colaboratori.

"Respect decizia primarului general, care în mod evident nu mă doreşte într-o viitoare echipă de colaboratori", a mai spus Virgil Cârstea.

Directorul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), Virgil Cârstea, a fost demis, luni, de primarul general Sorin Oprescu, în urma raportului Comisiei de Disciplină din Primăria Capitalei privind activitatea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici