Cartofi prăjiţi cu viermi, serviţi la cantină. Reacţia DSP: unitatea este curată

  • Cartofi prăjiţi cu viermi - asta a fost masa unor muncitori din Cugir, judeţul Alba, care iau prânzul la o cantină din oraş.
  • Ei au făcut plângere la bucătărie, dar şi la DSP Alba, însă reacţia inspectorilor DSP a fost că unitatea este curată, doar cu cartofii ambalaţi ar fi fost probleme.
2398 afișări
Imaginea articolului Cartofi prăjiţi cu viermi, serviţi la cantină. Reacţia DSP: unitatea este curată

Câţiva muncitori ai unui operator industrial din Cugir au mers, joi, să mănânce la cantina unde iau prânzul de obicei.

Unul dintre bărbaţi a găsit în garnitura de cartofi prăjiţi viermi şi a cerut explicaţii la bucătărie.

De asemenea, au fost informaţi şi reprezentanţii DSP Alba. Aceştia au mers în control, iar vineri au transmis că la cantina operatorului economic din Cugir produsele alimentare sunt în termen de valabilitate şi depozitate corespunzător.

„Pozele apărute în mediul public nu au fost făcute în cantina operatorului economic, ci în altă locaţie. Întrucât au fost sesizate probleme referitoare la un sortiment alimentar (cartofi), întreaga cantitate din stoc a fost retrasă de la preparare din data de 20 ianuarie 2022. Unitatea este curată, dotată cu substanţe dezinfectante, personalul cu echipament sanitar complet de protecţie”, au transmis reprezentanţii DSP Alba.

Nu au fost aplicate sancţiuni contravenţionale la această cantină.

În faţa explicaţiilor DSP Alba, muncitorii s-au amuzat de întreaga situaţie şi au spus că „toată noaptea au spălat şi dezinfectat cantina”, iar despre faptul că fotografia cu cartofii cu viermi ar fi fost făcută în altă locaţie, aceştia spun că, într-adevăr, oamenii merg cu caserola cu mâncare în secţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vierme,
dsp,
cantină

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici