Căruţaş urmărit de jandarmi, după ce le-a făcut semne obscene

Jandarmii din localitatea doljeană Pleniţa au urmărit, luni seară, mai bine de un kilometru, un căruţaş din comuna Unirea, care le-a făcut semne obscene, în căruţa sa fiind găsită o sabie cu o lamă lungă de peste un metru.

118 afișări
Imaginea articolului Căruţaş urmărit de jandarmi, după ce le-a făcut semne obscene

Căruţaş urmărit de jandarmi, după ce le-a făcut semne obscene (Imagine: Mediafax Foto)

Jandarmii subunităţii Pleniţa care patrulau, luni seară, în jurul orei 23.00, pe drumul dintre localităţile Unirea şi Dobridor, s-au întâlnit cu Daniel R. (30 ani), din comuna Unirea. În momentul în care jandarmii au trecut cu maşina pe lângă căruţaş, bărbatul a început să le facă semne obscene.

"Având în vedere comportamentul acestuia, jandarmii s-au autosesizat, au oprit şi s-au îndreptat spre acesta, moment în care a fugit pe câmp. Jandarmii au trecut la urmărirea acestuia şi după aproximativ un kilometru, nemaiputând înainta cu căruţa din cauza drumului accidentat, l-au prins şi reţinut pe căruţaş", a declarat locotenentul Ion Ţapu, ofiţer de relaţii publice în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj.

Potrivit sursei citate, în urma controlului corporal, jandarmii au găsit asupra bărbatului un cuţit cu o lamă lungă de 20 centimetri, iar în căruţă se afla o sabie cu lama în lungime de 82 centimetri.

"Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de armă albă şi urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare", a mai spus locotenent Ion Ţapu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici