Casa Regală se implică în susţinerea fermierilor

Casa Regală şi Federaţia "Agrostar" vor încheia un protocol pentru susţinerea fermierilor, promovarea produselor tradiţionale româneşti, reprezentarea intereselor agricultorilor la Comisia şi Parlamentul European pentru prelungirea formelor de sprijin financiar acordate de România, până în 2013.

155 afișări
Imaginea articolului Casa Regală se implică în susţinerea fermierilor

Casa Regală se implică în susţinerea fermierilor (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

Casa Regală a României, reprezentată de Majestatea Sa Regele Mihai şi Alteţa Sa Principele Radu Duda, a avut o întâlnire, luni, cu reprezentanţii Federaţiei "Agrostar", evaluând împreună oportunităţile de implicare a Casei Regale alături de federaţie în încheierea unui parteneriat de colaborare care să ducă la susţinerea fermierilor, agricultorilor şi ţăranilor din România în vederea unei strategii naţionale pe termen scurt şi termen lung de salvare a agriculturii şi satului românesc, potrivit unui comunicat al "Agrostar", remis MEDIAFAX.

Cele două părţi vor încheia parteneriatul de colaborare în termen de maximum o lună.

Promovarea produselor tradiţionale româneşti prin programe comune cu Federaţia "Agrostar", reprezentarea intereselor agricultorilor, fermierilor şi ţăranilor din România la Comisia şi Parlamentul European în vederea prelungirii formelor de sprijin financiar acordate de România, până în 2013, elaborarea unei strategii comune în accesarea fondurilor Europene, pentru agricultură şi mediul rural, reprezintă alte puncte ale protocolului dintre cele două părţi.

Casa Regală va sprijini propunerea Federaţiei "Agrostar" de numire a noului comisar şef pentru agricultură la Uniunii Europene din partea României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici