Casa unuia dintre subprefecţii de Dâmboviţa, cuprinsă de un incendiu puternic

Casa din Găeşti a unuia dintre subprefecţii judeţului Dâmboviţa, Dan Eugen Iacobuţă, a fost cuprinsă de un incendiu puternic, în noaptea de luni spre marţi, iar pompierii au intervenit timp de aproximativ trei ore pentru lichidarea focului, care a distrus acoperişul şi mansarda imobilului.

75 afișări
Imaginea articolului Casa unuia dintre subprefecţii de Dâmboviţa, cuprinsă de un incendiu puternic

Casa unuia dintre subprefecţii de Dâmboviţa, cuprinsă de un incendiu puternic (Imagine din arhivă; Florin Buliga/Mediafax Foto)

Incendiul a fost anunţat de mama proprietarului, care a strigat după ajutor în momentul în care a văzut flăcările.

"Am intervenit cu patru autospeciale, însă acţiunea a fost dificilă deoarece în structura casei este mult lemn şi sunt multe materiale uşor combustibile şi a existat tot timpul pericolul extinderii incendiului", a declarat locotenent Cătălin Nencescu de la Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Intervenţia pompierilor s-a încheiat după aproximativ trei ore.

Incendiul a distrus acoperişul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi şi etajul casei.

Imobilul aparţine subprefectului Dan Eugen Iacobuţă, membru PSD şi liderul organizaţiei Găeşti a social-democraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici