Casele de vacanţă sunt la mare căutare. România concurează la preţuri cu Dubai

  • Românii sunt în căutarea caselor de vacanţă atât pe litoral, cât şi la munte.
  • Preţul unui apartament cu 2 camere în Poiana Braşov porneşte de la 130 de mii de dolari.
  • Preţurile pentru aceleaşi condiţii doar că în Dubai pornesc de la 195 de mii de dolari.
745 afișări
Imaginea articolului Casele de vacanţă sunt la mare căutare. România concurează la preţuri cu Dubai

Casele de vacanţă sunt la mare căutare. România concurează la preţuri cu Dubai

Casele de vacanţă sunt la mare căutare. Fie că vorbim de un imobil la noi în ţară sau în afară, vara trezeşte apetitul românilor pentru o vacanţă bine meritată.
 
Marcus Picu este consultant imobiliar şi spune care sunt cele mai bune oferte şi zone pentru nevoile românilor.
 
„În momentul de faţă am observat o foarte mare cerere în primul rând pe litoral. Ţinând cont de faptul că momentan nu suntem atât de liberi suntem puţin constrânşi de zonă şi am observat că lumea caută case sau apartamente mai ales în zonele montane. O opţiune avem la Poiana Braşov care este amplasată în apropierea pădurii, şi o vilă cuprinde 14 apartamente. Un apartament de 2 camere costă în jur de 120-130.000 de euro”, a spus Marius Picu, consultant imobiliar.
 
Pentru cei care sunt în căutarea unei destinaţii extravagante, Dubai este o alternativă. Preţurile sunt similare cu cele din România.
 
„Dacă nu vorbim doar de ţara noastră, putem discuta şi despre alte proiecte, spre exemplu în Dubai, vorbim de un proiect de la Shopa care prevede undeva la 2 camere, undeva la 195.000 de euro. Există o cerere foarte mare pentru că oamenii preferă să îşi facă vacanţa mai restrâns în ţara noastră, pe litoral sau într-o altă zonă unde nu este un risc prea ridicat”, a continuat acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici