Cât costă o jumătate de kilogram de cocaină în România. Trei persoane, prinse în flagrant

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Braşov, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict pe 21 noiembrie.

1492 afișări
Imaginea articolului Cât costă o jumătate de kilogram de cocaină în România. Trei persoane, prinse în flagrant

Cât costă o jumătate de kilogram de cocaină în România. Trei persoane, prinse în flagrant

Trei persoane au fost depistate în judeţul Ilfov, în timp ce deţineau, în vederea comercializării, 500 de grame de cocaină, pentru 25.000 de euro.

Ca urmare, poliţiştii au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară, unul dintre acestea fiind în judeţul Braşov, iar celelate patru în judeţul Dâmboviţa.

Din cercetările efectuate a reieşit că „în cursul lunii noiembrie a.c., cei în cauză ar fi comercializat direct sau ar fi intermediat vânzarea unor cantităţi de drog de mare risc (cocaină), pentru sume cuprinse între 1.000 şi 4.000 de lei, cu o valoare totală de stradă evaluată la 50.000 de euro”.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov, a dispus arestarea preventivă a persoanelor, pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cocaină,
flagrant,
ilfov

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici