Cât e spaga pentru a oferi informaţii confidenţiale. Tocmai a primit-o un poliţist din Vâlcea

Un poliţist din Vâlcea a fost reţinut într-un dosar de luare de mită. Poliţistul ar fi primit peste 15.000 de euro pentru a da informaţii confidenţiale din dosare DIICOT.

1713 afișări
Imaginea articolului Cât e spaga pentru a oferi informaţii confidenţiale. Tocmai a primit-o un poliţist din Vâlcea

Cât e spaga pentru a oferi informaţii confidenţiale. Tocmai a primit-o un poliţist din Vâlcea

Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Mihai Dandea, poliţist în Vâlcea, este acuzat de luare de mită în formă continuată.

Probele din ordonanţa procurorilor arată că poliţistul, începând din toamna anului 2020 şi până în luna martie a.c., ar fi pretins periodic bani de la o persoană cercetată într-un dosar DIICOT Vâlcea pentru infracţiuni informatice şi ar fi primit în total suma de 15.400 euro.

Concret, printre altele,poliţistul ar fi pretins şi primit bani pentru a pune la dispoziţia persoanei respective informaţii confidenţiale din dosarele DIICOT despre care ar fi avut cunoştinţă în virtutea atribuţiilor sale de serviciu.

În acelaşi context, Dandea ar fi primit, luni, 500 de euro, moment în care a fost prins în flagrant.

Dandea Mihai a fost reţinut şi este prezentat marţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţist,
mită,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici