Cât te costă cea mai ieftină cazare „la gazdă“, la mare şi la munte

În Maramureş se pot găsi unele dintre cele mai ieftine cazări din ţară, dacă ştii unde să cauţi: la Vadu Izei, o cameră ţărănească, pe de-a întregul maramureşeană, costă 50 de lei. Pensiunea completă, cu bunătăţi din grădina gazdei costă 100 de lei de persoană. La Agigea, o cameră ajunge până la 50 de lei, la Vama Veche, 80 de lei, iar în centrul de la Corbu, o cameră ţărănească dobrogeană bate pe la 100 de lei. Pereţii sunt ecologici, tavanul are bârne, acoperişul - stuf, iar la bucătărie există urcioare din lut.

446 afișări
Imaginea articolului Cât te costă cea mai ieftină cazare „la gazdă“, la mare şi la munte

Cât te costă cea mai ieftină cazare „la gazdă“, la mare şi la munte (Imagine: www.gandul.info)

O sobă albă din paiantă şi teracotă, un pat ţărănesc, din lemn, nişte ferestre mici, cu grinzi tot din lemn, o laviţă, şi pe perete - un covor din lână, cu motive populare. Te-ai crezut, cumva, acasă la bunica? De aici auzi valurile mării, chiar şi cu geamul închis. Dacă-ţi iei o cameră spre mare, stai în pat şi numeri valurile. Complexul este construit la Corbu, chiar pe plajă. Te afli în anexa numită "casa ţărănească dobrogeană" - camerele sunt micuţe, făcute din pereţi ecologici (lemn, paie, lut), tavanul are bârne din lemn, iar acoperişul e izolat cu stuf şi olană decorată ca-n Dobrogea. Ai şi pridvor în faţă, şi foişor unde poţi să-ţi faci un grătar ca la ţară. Dacă-ţi iei o astfel de cameră pentru minimum trei nopţi, plăteşti 150 de lei.

Citeşte mai multe despre cazarea la gazdă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici