"Câte semafoare sunt în oraş?" şi alte întrebări ciudate adresate la interviul de angajare!

Pe o piaţă a muncii în continuă contracţie, este din ce în ce mai greu să-ţi găseşti un loc de muncă. Iar când angajatorii au de unde alege, folosesc tot felul de trucuri pentru a face departajarea între candidaţi. Aşa se face că marile companii adresează candidaţilor unele întrebări care îi lasă pe aceştia cu gura căscată.

566 afișări
Imaginea articolului "Câte semafoare sunt în oraş?" şi alte întrebări ciudate adresate la interviul de angajare!

"Câte semafoare sunt în oraş?" şi alte întrebări ciudate adresate la interviul de angajare! (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Site-ul american de joburi Glassdoor.com a ales din 80.000 de întrebări adresate la interviurile de angajare pe cele mai ciudate şi mai dificile, venite din partea angajatorilor de top.

Crezi că eşti destul de deştept să lucrezi la Goldman Sachs sau la Google? Vezi mai jos ce întrebări obişnuiesc să pună la interviurile de angajare şi mai gândeşte-te o dată dacă vrei să candidezi.

1. Dacă ai avea dimensiunile unui creion şi ai fi introdus într-un blender, cum ai ieşi afară?
2. Care este filozofia artelor marţiale?

Citeşte mai multe despre întrebările ciudate la interviurile de angajare pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici