Ministrul Educaţiei anunţă că 55.000 de elevi cu vârste între 16 şi 18 ani s-au vaccinat anti-COVID

  • 55.000 de elevi cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani s-au vaccinat, anunţă ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.
  • Cei 55.000 de elevi au primit cel puţin o doză.
  • Cei mai mulţi elevi vaccinaţi au vârsta de 18 ani.
126 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei anunţă că 55.000 de elevi cu vârste între 16 şi 18 ani s-au vaccinat anti-COVID

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, miercuri, că un număr de 55.000 de elevi, cu vârste între 16 şi 18 ani au fost vaccinaţi anti-COVID cu cel puţin o doză.

Dintre aceştia, 13.000 fac parte din grupa de vârstă 16 ani, 17.000 din cea de 17 ani şi 25.000 au 18 ani.

Sorin Cîmpeanu nu a putut preciza dacă este vorba despre o doză de vaccin sau ambele.

Ministrul Educaţiei a mai adăugat că, în ce priveşte vaccinarea angajaţilor din educaţie, a cerut raportări din fiecare şcoală şi fiecare universitate.

Ultimele informaţii primite de ministru din partea CNCAV arătau că 156.000 de persoane din învăţământ au fost vaccinate.

Totodată, Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a precizat, marţi, că în grupa de vârstă 16 - 19 ani au fost vaccinate anti-COVID, cu cel puţin o doză, 86.618 tineri. 

CITEŞTE AICI: Elevii din Capitală au revenit în bănci după 6 luni. Reacţia părinţilor

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici