"Către ciumpalacul Dumitrescu", formulare într-o scrisoare a Primăriei Ploieşti către un protestatar

Un ploieştean care a participat la protestele spontane la adresa puterii care au avut loc în ianuarie şi care a trimis o solicitare Primăriei Ploieşti a primit din partea municipalităţii o scrisoare ce avea ca formulă de adresare "către ciumpalacul Dumitrescu Călin Ştefan".

3344 afișări
Imaginea articolului "Către ciumpalacul Dumitrescu", formulare într-o scrisoare a Primăriei Ploieşti către un protestatar

"Către ciumpalacul Dumitrescu", formulare într-o scrisoare a Primăriei Ploieşti către un protestatar

Un bărbat din Ploieşti, care în ultimele săptămâni a participat la protestele spontane faţă de actuala Putere, care au avut loc în centrul oraşului, a primit miercuri un răspuns la o solicitare adresată Primăriei Ploieşti, răspuns care avea ca formulă de adresare "către ciumpalacul Dumitrescu Călin Ştefan" şi care a fost trimis într-un plic pe care scria, la destinatar, "ciumpalacul D-trescu Călin".

Ştefan Dumitrescu Călin, bărbatul care a primit această scrisoare, a declarat corespondentului MEIAFAX că la sfârşitul lunii ianuarie a trimis către Primăria Ploieşti o scrisoare prin care solicita adoptarea unei hotărâri de consiliu local prin care zona zero din centrul municipiului Ploieşti să fie declarată "zonă liberă".

"Am scris: «ciumpalacul Dumitrescu Călin Ştefan, CNP…, adresă… solicit» şi am spus acolo ce solicit. Astăzi am primit din partea Primăriei răspuns la solicitarea mea, răspuns adresat ciumpalacului Dumitrescu. Este un mişto ingrat, urât. Aşa ne consideră această putere, că suntem toţi nişte proşti", a declarat destinatarul scrisorii pentru MEDIAFAX.

Contactat telefonic, primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a declarat corespondentului MEDIAFAX că scrisoarea respectivă este "o eroare" şi că, după ce a aflat despre această scrisoare, a cerut angajaţilor primăriei să-l contacteze pe destinatar şi să-şi ceară scuze.

De altfel, Ştefan Dumitrescu - Călin a declarat că a fost contactat de către o reprezentantă a Primăriei, care "a încercat să-şi ceară scuze".

Andrei Volosevici a precizat că va lua măsuri împotriva celor care au redactat respectiva scrisoare folosind formula de adresare "ciumpalacului".

În luna ianuarie, în zeci de oraşse din ţară, între care şi Ploieşti, au avut loc mitinguri de protest la adresa Puterii, în timpul cărora s-a cerut demisia Guvernului, a preşedintelui Traian Băsescu şi alegeri anticipate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici