Căutarea copilului dispărut în zona Rânca a fost reluată

Căutarea băiatului de şapte ani dispărut la Rânca, judeţul Gorj, a fost reluată, luni dimineaţă, la operaţiune participând aproximativ o sută de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti.

144 afișări
Imaginea articolului Căutarea copilului dispărut în zona Rânca a fost reluată

Căutarea copilului dispărut în zona Rânca a fost reluată (Imagine din arhivă; Constantin Postelnicu/Mediafax Foto)

Căutările se vor desfăşura în zona râurilor şi pârurilor din jurul staţiunii Rânca, zone care au mai fost verificate şi zilele trecute, fără niciun rezultat.

Râurile Galbenul şi Gilort, situate la câţiva kilometri distanţă de zona în care a dispărut copilul, Costea Velcev, au fost verificate până acum în perimetrele în care acestea se intersectează cu diferite drumuri sau cărări de munte.

Duminică, au fost cele mai multe persoane implicate în activităţile de căutare, peste 320 de poliţişti, jandarmi, poliţişti comunitari, pădurari, salvamontişti, proprietari de ATV-uri şi motociclişti din Gorj, precum şi agenţi de căutare de la firme private fiind prezenţi la Rânca.

Mulţi dintre poliţişti şi jandarmi au fost aduşi de acasă din timpul lor liber, aceştia revenind, luni, la birou, pe munte fiind implicaţi în operaţiunile de căutare angajaţi din structurile IPJ Gorj care nu afectează bunul mers al activităţii curente a instituţiei.

Duminică dimineaţă, un elicopter al MAI dotat cu cameră termosensibilă a survolat zona, însă fără niciun rezultat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici