Caz de dispariţie. Fată de 13 ani, dată în urmărire naţională, după ce două zile de când nu s-a întors acasă a fost găsită- FOTO

O fată de 13 ani, din Balomiru de Câmp, judeţul Alba, a dispărut de acasă de două zile, fiind căutată de poliţişti, după ce mama copilei a povestit că fiica sa nu s-a mai întors acasă. Copila a fost dată în urmărire naţională.

1528 afișări
Imaginea articolului Caz de dispariţie. Fată de 13 ani, dată în urmărire naţională, după ce două zile de când nu s-a întors acasă a fost găsită- FOTO

Fată de 13 ani, din Alba, dispărută de două zile, dată în urmărire naţională

UPDATE: Fata de 13 ani din Alba dispărută de două zile, găsită într-o gară din Hunedoara

Fetiţa de 13 ani din Balomiru de Câmp, judeţul Alba, care a dispărut de acasă de două zile, fiind căutată de poliţişti, după ce mama ei a povestit că fata nu s-a mai întors acasă, a fost găsită joi, în gara din Simeria, judeţul Hunedoara. Poliţiştii verifică dacă a fost victima unei infracţiuni.

Fetiţa de 13 ani, din Balomiru de Câmp, judeţul Alba, care a dispărut de acasă de două zile, a fost găsită, joi, în gara din Simeria.

„Politiştii vor verifica dacă, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, a fost victima vreunei infracţiuni”, a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliţia Alba, mama unei fete de 13 ani a anunţat, poliţiştii că fiica ei a plecat de acasă, din Balomiru de Câmp, încă de marţi, şi nu a mai revenit.

„În dimineaţa zilei de 8 august 2019, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost sesizaţi de către o femeie din Balomiru de Câmp, comuna Şibot, cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 august 2019, fiica sa Barsony Mioara Roxana, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit”, a transmis Poliţia Alba.

Copila are 1,65 metri înălţime, 50 de kilograme păr şaten, lung, ochi căprui. Când a plecat de acasă, purta blugi albaştri şi pantofi sport de culoare roz.

Fata a fost dată în urmărire la nivel naţional.

Poliţiştii transmit că persoanele care au informaţii ce pot conduce la depistarea fetei pot apela serviciul unic de urgenţă 112 sau se pot adresa celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici