CAZ DRAMATIC în Reghin: O femeie a murit, iar alta e la spital în urma unui incendiu intenţionat/ Focul, provocat pentru ascunderea unei posibile crime

O femeie de 60 de ani a murit, iar alta a fost transportată la spital, joi seara, în urma unui incendiu într-o locuinţă din municipiul Reghin, judeţul Mureş, care a fost declanşat intenţionat de către un bărbat prins de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1849 afișări
Imaginea articolului CAZ DRAMATIC în Reghin: O femeie a murit, iar alta e la spital în urma unui incendiu intenţionat/ Focul, provocat pentru ascunderea unei posibile crime

O femeie a murit, iar alta e la spital în urma unui incendiu pus intenţionat la Reghin

UPDATE: Incendiul provocat joi seara într-o locuinţă din municipiul Reghin, în care se aflau două femei, mamă şi fiică, ar fi avut ca scop ascunderea unei posibile crime prin înjunghiere, suspect în acest caz fiind soţul femeii care a murit, cu care se afla în proces de divorţ.

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că înainte de incendiu, în apartamentul din municipiul Reghin, a avut loc un conflict, în urma căruia cel puţin una dintre cele două femei, respectiv cea de 60 de ani, ar fi fost înjunghiată de mai multe ori, de un bărbat, care ar fi soţul acesteia şi cu care s-ar fi aflat în proces de divorţ.

Potrivit aceloraşi surse, bărbatul ar fi fost nemulţumit că soţia sa ar fi deschis procesul de divorţ şi este posibil ca decesul femeii să nu provină din cauza incendiului.

Mama acesteia, o femeie în vârstă de circa 80 de ani, are arsuri de gradul 3 pe circa 70% din suprafaţa corpului şi se află la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Incendiul a fost declanşat la un apartament din municipiul Reghin, iar pentru lichidarea acestuia au intervenit mai mulţi pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă.

Ambele persoane au fost evacuate de pompieri din locuinţă, însă femeia de 60 de ani a murit la scurt timp.

În apartamentul respectiv poliţiştii au efectuat cercetarea, sub coordonarea unui procuror criminalist.

Bărbatul care a vătămat cele două femei a fost dus la audieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici