Caz revoltător. Asistentă filmată când fumează într-o ambulanţă, în timpul unei intervenţii. VIDEO

O asistentă a Serviciului de Ambulanţă Bihor a fost filmată în timp ce fuma în ambulanţă, se pare în timpul unei intervenţii. Pentru cercetare e nevoie, însă, ca femeia să revină dintr-un concediu medical.

2412 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător. Asistentă filmată când fumează într-o ambulanţă, în timpul unei intervenţii. VIDEO

Asistentă filmată când fumează într-o ambulanţă, în timpul unei intervenţii. VIDEO

Directorul SAJ Bihor, Liciniu Venter, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că asistenta de la Suplacu de Barcău este în concediu medical.

Femeia va fi cercetată disciplinar după apariţia unui filmuleţ în care a fost surprinsă fumând în ambulanţă, se pare în timpul unei intervenţii, spune Liciniu Venter.

„Aşteptăm să revină pentru a începe cercetarea. Trebuie să aflăm, în primul rând, de când datează filmuleţul pentru că m-am consultat cu jurista noastră şi mi-a spus că dacă fapta e mai veche de 6 luni nu o putem cerceta disciplinar pe asistenta respectivă. Se pare că filmarea a fost făcută de ambulanţierul care este în echipă cu asistenta, vom discuta şi cu dânsul. În mod normal, asistenta nu avea voie să fumeze în autospecială”, a spus Venter.

Potrivit acestuia, între asistentă şi ambulanţier există „o problemă”, iar femeia a cerut înlocuirea colegului său.

„Filmuleţul a fost văzut şi de asistentul şef al SAJ Bihor care i-a atras atenţia asistentei să nu mai fumeze în ambulanţă iar aceasta s-a conformat. Vom vedea ce decizie vom lua în cazul celor doi”, a spus directorul SAJ Bihor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici