Caz revoltător: Un bărbat şi-a bătut nepotul cu un cablu metalic peste spate şi braţe, după ce i-ar fi furat o sumă de bani

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Meteş, judeţul Alba, acuzat că şi-a bătut nepotul de 11 ani, cu un cablu metalic peste spate şi braţe, a fost reţinut de poliţişti, iar marţi va fi prezentat instanţei pentru a se dispune măsuri legale în acest caz.

1077 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător: Un bărbat şi-a bătut nepotul cu un cablu metalic peste spate şi braţe, după ce i-ar fi furat o sumă de bani

Caz revoltător: Un bărbat şi-a bătut nepotul cu un cablu metalic peste spate şi braţe, după ce i-ar fi furat bani

Poliţia Alba a transmis, marţi, că poliţiştii din Meteş l-au reţinut pe bărbatul de 35 de ani, acuzat că şi-a bătut nepotul, un băiat în vârstă de 11 ani. Potrivit constatărilor medicului legist, copilul are nevoie de 6 – 7 zile de îngrijiri medicale după ce a fost lovit peste spate şi braţe cu un cablu metalic.

„Se pare că, în seara zilei de sâmbătă, 19 octombrie, acesta l-ar fi agresat pe nepotul său, în vârstă de 11 ani, acuzându-l că i-ar fi sustras suma de 200 de lei. Bărbatul l-ar fi lovit, peste spate şi braţe, cu un cablu metalic, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 6-7 zile de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Alba.

Rănile suferite de copil au fost sesizate luni, la şcoală, iar cadrele didactice au anunţat Poliţia.

Agresorul a fost reţinut şi este cercetat pentru violenţă în familie. În cursul zilei de marţi, acesta va fi prezentat pentru dispunerea măsurilor legale.

Taguri:
agresiune,
alba,
copil

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici