Caz ŞOCANT la Brăila: Un bebeluş de şase zile a fost găsit mort într-o fântână

Poliţia Brăila a început o anchetă după ce un bebeluş de 6 zile a fost găsit într-o fântână din comuna brăileană Bărăganul. Anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta ca mama bebeluşului să-l fi aruncat în fântână din cauza unei depresii postnatale.

1322 afișări
Imaginea articolului Caz ŞOCANT la Brăila: Un bebeluş de şase zile a fost găsit mort într-o fântână

Caz ŞOCANT la Brăila: Un bebeluş de şase zile a fost găsit mort într-o fântână

Cercetările sunt în curs, iar Poliţia a deschis un dosar penal pentru omor.

Anchetatorii încearcă să afle cine şi de ce a aruncat bebeluşul în fântână, printre suspecţi aflându-se şi mama.

În funcţie de rezultatele anchetei, încadrarea poate fi modificată, anunţă poliţiştii.

”Bebeluşul a fost găsit decedat în fântână. Mama a anunţat dispariţia copilului miercuri în jurul orei 21.00 la numărul unic de urgenţă 112. Ulterior, tot mama a anunţat că bebeluşul este în fântână. A fost luat de acolo şi acum se aşteaptă rezultatele necropsiei. Cazul este anchetat, s-a deschis dosar penal pentru omor, dar, probabil, se va schimba încadrarea în funcţie de rezultatele cercetărilor”, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii IPJ Brăila.

Mama bebeluşului mai are şi alţi copii, iar anchetatorii iau în calcul şi varianta ca femeia să se afle în depresie postnatală. Pentru a confirma sau infirma această pistă, poliţiştii vor apela la un medic specialist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici