Cazierul judiciar, eliberat pe loc pentru bucureştenii ale căror nume încep cu litere de la A la G

Persoanele din Bucureşti şi Ilfov ale căror nume încep cu litere de la A la G pot obţine cazierul judiciar pe loc, începând de luni, ca urmare a utilizării unei noi aplicaţii informatice, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

148 afișări
Imaginea articolului Cazierul judiciar, eliberat pe loc pentru bucureştenii ale căror nume încep cu litere de la A la G

Cazierul judiciar, eliberat pe loc pentru bucureştenii ale căror nume încep cu litere de la A la G (Imagine: Mediafax Foto)

"Cazierul poate fi obţinut de la toate secţiile de poliţie de la 1 până la 26. Nu pot obţine cazierul judiciar pe loc persoanele născute în Bucureşti al căror nume sau nume anterior nu se încadrează în condiţiile menţionate, persoanele născute în Bucureşti care au antecedente penale, persoanele născute în alte judeţe sau în alte ţări, sau cetăţenii străini şi apatrizii cu reşedinţa sau domiciliul în Bucureşti", a precizat comisarul Ciocan.

El a adăugat că în cel mai scurt timp aplicaţia va fi dezvoltată astfel încât bucureştenii şi ilfovenii care se încadrează în condiţiile prezentate să poată obţine cazierul judiciar pe loc.

Certificatul de cazier judiciar este valabil şase luni de la data eliberării şi numai în scopul pentru care a fost eliberat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici