Cazul Crevedia. Avocat: administratorul societăţii dă vina pe şoferi şi pe autorităţi

Administratorul societăţii care deţine staţia GPL din Crevedia unde s-a produs o puternică explozie dă vina pe şoferii companiei şi pe autorităţi, susţine avocatul Adrian Cuculis.

593 afișări
Imaginea articolului Cazul Crevedia. Avocat: administratorul societăţii dă vina pe şoferi şi pe autorităţi

Avocatul a anunţat că miercuri au avut loc audieri la ICCJ în cazul Crevedia. Administratorul societăţii a făcut acuzaţii grave şi a dat vina pentru morţii din Crevedia, pe şoferii de cisterne şi pe autorităţi, a transmis Cuculis.

„Când am ajuns la Crevedia era un haos, oamenii NU erau evacuaţi, se aflau în proximitatea locului unde explodase“, ar fi spus Ionuţ Doldurea, potrivit avocatului Cuculis.

„Greu de auzit la audieri cum vina este plasată către şoferii de pe cisterne iar administratorii firmei consideră dezastrul din Crevedia că accident de muncă. Pe lângă contradicţiile aferente, atitudinea a fost de totală negare a vreunei culpe şi de aruncare a vinei pe şoferi şi firma care se ocupă de protecţia muncii. Printre altele a recunoscut faptul că din 2015 au fost folosite pompe neomologate, fapte constatate şi de pompieri în 2020”, a precizat Adrian Cuculis.

Explozia puternică de la staţia GPL din Crevedia a avut loc în august. Şase persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite. Atunci, autorităţile locale au dat vina pe proprietarul firmei şi au susţinut că nu ştiau că staţia funcţiona deşi nu mai avea autorizaţie de mediu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici