Cazul de la Caracal se complică. Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă par umane, dar vechi – surse

Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă par umane, dar vechi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei de la Caracal. Se pare că şi cenuşa recoltată este veche, ceea ce îngreunează ancheta.

27348 afișări
Imaginea articolului Cazul de la Caracal se complică. Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă par umane, dar vechi – surse

UTIMA ORĂ Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă par umane, dar vechi – surse

Surse apropiate anchetei desfăşurate la Caracal au declarat că oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă par umane, dar, în acelaşi timp, foarte vechi.

Mai mult, se pare şi cenuşa recoltată este foarte veche, ceea ce îngreunează ancheta.

De asemenea, sursele citate au spus că în zona locuinţei nu a fost găsit sânge, până vineri seara.

Rămăşiţele umane au fost trimise pentru expertizare Institutului Naţional de Medicină Legală.

De altfel, Gheorghe Dincă nu a fost reţinut şi arestat pentru crimă, ci pentru viol şi trafic de minori.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, este tatăl a patru copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane şi bijuterii, în special inele, care i-ar fi aparţinut Alexandrei.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Taguri:
oase,
dincă,
crimă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici