Cazul de la Caracal | Teoria unui fost poliţist judiciar: "Nu cred că a fost incinerat cadavrul în cazan"

Valeriu Şuhan, fost ofiţer de poliţie judiciară, a declarat că rămân foarte multe întrebări legate de modul în care a acţionat Gheorghe Dincă, ucigaşul din Caracal, spunând că nu crede în teoria cadavrului ars în cazanul din curte şi nu îşi explică de ce criminalul ar fi lăsat "urme" în parc.

44307 afișări
Imaginea articolului Cazul de la Caracal | Teoria unui fost poliţist judiciar: "Nu cred că a fost incinerat cadavrul în cazan"

Cazul de la Caracal | Teoria unui fost poliţist judiciar: "Nu cred că a fost incinerat cadavrul în cazan"

"Nu pot contesta rational rezultatul IML pana la proba contrara dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Asteptam si hartiile de la IML sa vedem la ce se refera exact analiza. Inelul si lantisorul de argint au fost gasite netopite!!!!!!. Tot in acel recipient si arse in acelasi timp la o temperatura uriasa. Cand varul meu le-a identificat acestea erau doar "afumate" dar intregi", a scris Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, pe Facebook.

Întrebat de situaţia creată după confimarea ADN-ului Alexandrei, Valeriu Şuhan, fost ofiţer de poliţie judiciară, a declarat, pentru MEDIAFAX, că sunt mai multe probleme care sunt nerezolvate:

-În opinia mea ADN-ul oaselor din cazan nu are legătură cu modalitatea de suprimare. Eu nu cred sub nici o formă că Dincă i-a incinerat cadavrul fetei în cazanul ăla.

-Rămâne şi următoarea întrebare: de ce oasele sunt atât de fragmentate şi de ce dinţii sunt separaţi şi desprinşi din cavitatea buco- maxilo- facială?

- De ce criminalul nu a ars telefonul mobil, cartela şi hainele în acel cazan, având în vedere că se vorbeşte de temperaturi care au dus la incinerarea unui corp uman. De ce să prefere să lase urme în parcul din oraş?

- Chiar în condiţiile descrise privind măsurile luate de criminal pentru creşterea puterii de combustie, continui să am dubii foarte serioase că acest lucru s-a întâmplat.

Alexandru Cumpănaşu, unchi al Alexandrei, spune că va solicita o expertiză internaţională a rămăşiţelor identificate la Caracal. Unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiţiei a anunţat familia.

Alexandra Măceşanu avea 15 ani şi a fost sechestrată şi violată de Gheorghe Dincă, cel care şi-a şi recunoscut faptele. Fata a fost ucisă după ce a fost prinsă de Dincă sunând la 112. Autorităţile au fost incapabile să găsească imobilul la timp. În cele din urmă, casa suspectului a fost găsită, dar poliţia a mai aşteptat 3 ore până să intre, pentru că era noapte.

Taguri:
crima,
caracal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici