Cazul taximetristului ucis în Bucureşti: Victima a fost înjunghiată de opt ori în gât

Taximetristul omorât pe Bulevardul Alexandru Obregia a fost înjunghiat de opt ori în zona gâtului, moartea fiind violentă, potrivit rezultatelor autopsiei, a declarat, miercuri, procurorul Bogdan Staicu, de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

1813 afișări
Imaginea articolului Cazul taximetristului ucis în Bucureşti: Victima a fost înjunghiată de opt ori în gât

Cazul taximetristului ucis în Bucureşti: Victima a fost înjunghiată de opt ori în gât (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

"În cazul taximetristului, moartea a fost una violentă, în urma unei hemoragii interne şi externe, fiind vorba de opt plăgi înjunghiate în zona gâtului", a spus procurorul criminalist Bogdan Staicu.

Acesta a precizat că anchetatorii iau în calcul toate posibilităţile în ceea ce priveşte mobilul crimei, inclusiv pe cea a jafului.

Taximetristul, în vârstă de 49 de ani, a fost omorât marţi, pe Bulevardul Alexandru Obregia din Capitală.

Anchetatorii au făcut, pe baza indiciilor date de martori, un portret robot al bărbatului care l-a omorât pe taximetrist.

Bărbatul căutat de anchetatori are înălţime 1,70 metri, păr şaten şi constituţie astenică, a precizat Poliţia Capitalei, care a făcut public portretul robot al suspectului şi a anunţat că oferă recompensă celor care pot da informaţii în acest caz.

Potrivit martorilor, bărbatul care l-a înjunghiat pe taximetrist purta blugi de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, posibil gri, cu dungi orizontale şi era încălţat cu pantofi tip sport.

Poliţia Capitalei face apel la persoanele care pot da informaţii în acest caz să sune la 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici