Cazul violatorului din Ploieşti: Bărbatul trimis în judecată pentru viol şi tentativă de viol, condamnat la 16 ani de închisoare

Bărbatul din Ploieşti trimis în judecată pentru viol şi tentativă de viol, victimele fiind fetiţe de zece ani, a fost condamnat, vineri la 16 ani de închisoare de magistraţii Tribunalului Prahova.

177 afișări
Imaginea articolului Cazul violatorului din Ploieşti: Bărbatul trimis în judecată pentru viol şi tentativă de viol, condamnat la 16 ani de închisoare

Cazul violatorului din Ploieşti: Bărbatul trimis în judecată pentru viol şi tentativă de viol, condamnat la 16 ani de închisoare

Tribunalul Prahova s-a pronunţat vineri după-amiază în procesul în care Marius Costin Furmuzache a fost trimis în judecată pentru viol, două tentative de viol şi trei infracţiuni de violare de domiciliu.

Astfel, pentru viol, Furmuzache a primit o pedeapsă de 16 ani de închisoare, pentru cele două tentativele de viol, agresorul a primit câte 8 ani de detenţie, iar pentru fiecare dintre infracţiunile de violare de domiciliu a fost condamnat la câte doi ani de închsioare.

În final, magistraţii au contopit pedepsele, stabilind că bărbatul trebuie să ispăşească pedeapsa cea mai grea, respectiv 16 ani de închisoare, la care se adaugă 6 ani de interzicere a unor drepturi.

Sentinţa Tribunalului Prahova poate fi atacată cu recurs în termen de zece zile de la pronunţare, iar pentru condamnat la zece zile de la comunicare.

Nici Furmuzache, nici părinţii victimelor nu au fost prezenţi în sala de judecată.

Marius Costin Furmuzache a fost trimis în judecată într-un dosar în care este acuzat de viol, două tentative de viol şi violare de domiciliu.

De asemenea, Furmuzache a fost trimis în judecată într-un alt dosar, sub acuzaţia de pornografie infantilă, după ce anchetatorii au descoperit în locuinţa sa mai multe materiale video cu minori în ipostaze obscene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici